Blog

Achter de schermen

Wil jij op de hoogte te blijven van alle ontwikkelingen?

De laatste eindredactie ronde komt eraan!

De laatste eindredactie ronde komt eraan!

De laatste eindredactie ronde komt eraan! |  13-03-2023Het was even stil… althans op de socials. Want ik heb afgelopen weken ontzettend hard gewerkt aan de illustraties, vormgeving en redactie aanpassingen van mijn boek, uhm sorry, Vinz zijn boek! 😜😍🐾 Wat een...

Lees meer
De 22 verhalen zijn zichtbaar

De 22 verhalen zijn zichtbaar

De 22 verhalen zijn zichtbaar |  05-02-2023 YEAH! Afgelopen woensdag schreef ik de laatste zin van verhaal 22! Ze staan nu allemaal op papier. Wat een mijlpaal. Alleen er is nog geen reden voor rust. Want vandaag 5-2-2023 wordt nog volop de hand gelegd op het...

Lees meer
Verrassend thema van het verhaal

Verrassend thema van het verhaal

Verrassend thema van het verhaal |  15 januari 2022Wat is het toch een heerlijk proces, die verhalen schrijven 🥰 Gisteravond stemde ik af op deze foto.Ik dacht het gaat over genieten, over de zonnestralen op je gezicht….Wat denk je als je naar de foto kijkt? Wij, als...

Lees meer
Out of my comfortzone: Wil jij me helpen?

Out of my comfortzone: Wil jij me helpen?

Out of my comfortzone: Wil jij me helpen?|  12-01-2022 Weet je, dat ik precies 33 weken geleden begon aan het boek… In de hoop dat ik vandaag het boek in handen zou hebben. Hoe mooi was dat geweest, een jaar na het overlijden van Vinz. Op 12 januari 2022 blief Vinz...

Lees meer
Tweede kerstdag

Tweede kerstdag

Tweede kerstdag |  26 december 2022 Ik mag tijd maken om te schrijven met Vinz. Even een moment om samen te zijn. Op deze dagen breng je tijd door met familie. Vinz was mijn familie Het verhaal wordt geschreven met knisperend haardvuur als muziek op de achtergrond Het...

Lees meer
Moeilijke momenten horen erbij

Moeilijke momenten horen erbij

Moeilijke momenten horen erbij |  15 december 2022 Een boek schrijven… je doet het niet zomaar. Dat is wat iedereen zegt. Er komt heel wat bij kijken. En ja, dat kan ik nu zelf beamen. Jee, wat maakt dit veel in je los. Vandaag even een mindere dag. En ook deze wil ik...

Lees meer
Doorbraak op schrijfblokkade

Doorbraak op schrijfblokkade

Doorbraak schrijfblokkade |  13 december 2022 Yeah, mijn schrijfblokkade lijkt tot een doorbraak te zijn gekomen Waar ik eerst dagen over een verhaal deed, lukt het nu in een middag of een avond. Ik begin schrijven zelfs leuk te vinden het moet niet gekker worden....

Lees meer
Een nieuw verhaal

Een nieuw verhaal

Een nieuw verhaal |  30 november 2022 Vandaag komt er weer een wijsheid verhaal van Vinz op papier Dit verhaal gaat over emotioneel verbinden en de afleiding die je gaat zoeken als je hier moeite mee hebt. Een mooie eyeopener die Vinz me gaf was dat emotioneel...

Lees meer
Loop achter

Loop achter

Loop achter |  16 oktober 2022 Het schrijven ‘loopt wat achter’… of misschien ben ik precies daar wat ik moet zijn Ik merk dat ik er niet goed tijd voor kan maken, terwijl tijd geen probleem is. Het lijkt een soort uitstel gedrag, vluchtgedrag. Maar nu ik er goed over...

Lees meer
De woorden gaan stromen

De woorden gaan stromen

boekupdate |  28 september 2022 Yeah… het begint te stromen. De woorden vloeien makkelijker op papier. Van een van mijn mede-schrijfster uit het schrijfcoachtraject kreeg ik de tip om met stromend water te gaan werken. En hell Yeah dat werkt Vandaag deelde Vinz een...

Lees meer

wijsneus

Bring it to live

Wil jij kunnen snuffelen aan dit boek?